РФ для виготовлення “шахедів”, якими знищують Україну, задіяла громадян 10 держав


09:2803.04.2024

Як повідомляло ІншеТВ, вчора дрони атакували завод в Татарстані, на якому збирають “шахеди” “Гєрань” (ФОТО, ВІДЕО)

Атаку визнали в РФ, а сьогодні ТГ “База” повідомив, що громадяни 10 країн постраждали внаслідок атаки безпілотників по “будівлях гуртожитку коледжу в Татарстані”. Йдеться про громадян, які збирають на підприємстві іранські безпілотники ударного типу, які в РФ назвали “Гєрань”.

РФ для виготовлення "шахедів", якими знищують Україну, задіяла громадян 10 держав 1
РФ для виготовлення "шахедів", якими знищують Україну, задіяла громадян 10 держав 3

Співробітники оперативних служб уточнили дані всіх постраждалих унаслідок атаки безпілотника по території особливої економічної зони “Алабуга”.

“Унаслідок падіння дронів постраждали 13 осіб. Серед них – громадяни Зімбабве, Руанди, Конго, Кенії, Нігерії, Південного Судану і Шрі-Ланки, Киргизії та Росії”, – йдеться у повідомленні.

В РФ намагаються представити атаку на Алабугу виключно як удар по гуртожитку. Насправді, як вони самі визнають, було 2 удари, і другий – по цеху, в якому збирають “шахеди”. Репортажів про те, як там збирають безпілотники, було багато в росЗМІ, а опозиційні блогери розповідали, як неповнолітніх змушують працювати на зборі дронів за копійки, в суворій секретоності і без права відмовитись. Але про те, що смертоносну зброю там збирають представники одразу 10 країн, повідомили вперше.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube