Наришкін 3 дні гостював у Північній Кореї. Іздив по ракети чи ще гірше?


11:2228.03.2024

Директор служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін провів триденний візит до Північної Кореї, де провів переговори про посилення співпраці “у відповідь на постійні шпигунські дії та змови з боку ворожих сил”.

Про це повідомляє державне інформагенство Північної Кореї KCNA.

З 25 по 27 березня Пхеньян відвідала делегація Бюро зовнішньої розвідки (БЗР) Російської Федерації на чолі з його директором Сергієм Нарішкіним, – йдеться в повідомленні.

Під час візиту відбулися переговори між міністром державної безпеки КНДР Рі Чхан Де та директором СЗР РФ Сергієм Нарішкіним, а також переговори на робочому рівні між офіційними особами Міністерства державної безпеки КНДР та членами делегації СЗР РФ.

На обох переговорах сторони обмінялися думками щодо сучасної міжнародної та регіональної ситуації навколо Корейського півострова та Росії, а також широко і глибоко обговорили практичні питання подальшого поглиблення співробітництва з метою протидії постійно зростаючій шпигунській та інтриганській діяльності ворожих сил.

Обидві сторони досягли повного консенсусу поглядів з питань, що були винесені на обговорення під час двох переговорів, які пройшли у товариській та дружній атмосфері.

Нагадаємо, РФ почала прямі поставки нафти до Північної Кореї, чим послала ООН з усіма її санкціями.

Зазначимо також, що Корейський півострів може бути використаний РФ для розпалювання ще однієї війни.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube