Ольшанський селищний голова може сісти на 8 років за привласнення коштів на реконструкції стадіону


19:0926.03.2024

Як повідомляло ІншеТВ, на Миколаївщині реконструювали стадіон – 300 тис.грн. вкрали і так і не відкрили.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що на замовлення Ольшанської селищної ради Миколаївського району товариство здійснювало реконструкцію стадіону. З метою заволодіння бюджетними коштами колишній голова Ольшанської селищної ради в рамках договору підряду прийняв частково виконані будівельні роботи, про що свідчать акти приймання виконаних будівельних робіт. Однак спортивний комплекс в експлуатацію введено не було. Не зважаючи на це, у жовтні 2020 року селищна рада договір підряду оплатила у повному обсязі.

Тоді на підставі зібраних доказів слідчі відділу поліції № 5 Миколаївського районного управління за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в умовах воєнного стану».

На даний час поліцейські завершили досудове розслідування вказаного кримінального проводження. Прокурори Миколаївської окружної прокуратури затвердили та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

За вказане кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо також: Велике будівництво на Миколаївщині: як реконструюють спортивний комплекс в смт Ольшанське (ФОТО). Виходить, на тому реконструкція і закінчилась.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube