На Миколаївщині реконструювали стадіон – 300 тис.грн. вкрали і так і не відкрили


12:1118.12.2023

У ході розслідування правоохоронці встановили, що товариство на замовлення Ольшанської селищної ради Миколаївського району здійснювало реконструкцію стадіону. З метою заволодіння коштами бюджету колишній голова Ольшанської селищної ради в рамках договору підряду прийняв частково виконані будівельні роботи, про що свідчать акти приймання виконаних будівельних робіт. Крім цього, спортивний комплекс в експлуатацію введено не було.

Однак, не зважаючи на це, у жовтні 2020 року селищна рада договір підряду оплатила у повному обсязі.

У ході розслідування за результатами експертиз слідчі встановили невідповідність виконаних робіт з реконструкції стадіону. Як повідомили в поліції Миколаївської області, мова йде про привласнення понад 300 тисяч гривень з бюджету.

На підставі зібраних доказів слідчі відділу поліції № 5 Миколаївського районного управління за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомили колишньому голові сільради про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в умовах воєнного стану».

За скоєний злочин фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube