Трамп не може знайти гроші, щоб оскаржити вирок про штраф за шахрайство у $454 млн.


06:3519.03.2024

 Дональду Трампу поки не вдалося знайти страхову компанію, яка б гарантувала його облігацію, що дозволило б йому оскаржити вирок у розмірі 454 мільйонів доларів у справі про цивільне шахрайство в Нью-Йорку і не вносити всю суму самостійно, заявили юристи колишнього президента США в понеділок.

Про це повідомляє Голос Америки.

Трамп повинен або знайти готівку, або внести облігацію, щоб запобігти арешту його власності владою штату на час, поки він оскаржує рішення судді Артура Енгорона від 16 лютого, яке зобов’язує його та співвідповідачів виплатити 464 мільйони доларів штрафу та відсотків за неправильне визначення вартості майна та обман кредиторів і страховиків.

Адвокати кандидата в президенти від Республіканської партії подали в понеділок клопотання до апеляційного суду штату, щоб відтермінувати виконання рішення, стверджуючи, що сума є надмірною.

Вони заявляють, що обвинувачені звернулися до 30 страхових компаній через чотирьох різних брокерів, щоб видати облігацію.

“Виконання неможливої вимоги про облігацію як умови апеляції завдасть явної непоправної шкоди відповідачам”, – написали адвокати Трампа.

Адвокати просили, щоб йому натомість дозволили внести облігацію на 100 мільйонів доларів, поки він оскаржує вирок.

Якщо Трамп програє апеляцію та виявиться, що він не в змозі виплатити вирок, компанія, що гарантувала облігацію, повинна буде провести виплати.

Юристи Трампа включили до клопотання заяву Гері Джульєтті, керівника страхової брокерської компанії Lockton Companies, яку Трамп найняв, щоб допомогти отримати облігацію.

Джульєтті написав, що видати облігацію на суму 464 мільйони доларів “неможливо за теперішніх умов”, зазначивши, що багато поручителів не випустять облігації на суму понад 100 мільйонів доларів і готові прийняти як заставу лише готівку чи цінні папери, а не нерухомість.

Трамп заперечує, що скоїв правопорушення у справі, яку порушили за позовом генерального прокурора Нью-Йорка Летиції Джеймс в суді штату Нью-Йорк.

Раніше цього місяця Трамп вніс заставу в розмірі 91,6 мільйона доларів США для покриття вердикту про наклеп на письменницю Е. Джин Керролл у розмірі 83,3 мільйона доларів, поки він подає апеляцію у справі, яка виникла через те, що він назвав її брехухою після того, як вона звинуватила його в зґвалтуванні її десятиліття тому.

Нагадаємо, Трамп погрожує кривавими наслідками в разі поразки у листопаді



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube