Україна підписала безпекові угоди з Італією і Канадою (ВIДЕО)


17:4124.02.2024

Україна підписала у Києві безпекову угоду з Італією та Канадою.

Про це повідомляється на сторінці Фейсбук Володимира Зеленського.

Сьогодні Україна точно сильніша, ніж два роки тому. Сьогодні ми підписали ще одну безпекову угоду, яка зміцнює позиції нашого народу, і особливо наших воїнів. Це потужне і вчасне рішення, яке є важливим внеском у посилення нашої стійкості.
Ми з Премʼєр-міністром Канади Джастіном Трюдо підписали Угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Канадою. Документ передбачає виділення Канадою у 2024 році понад 3 млрд канадських доларів макрофінансової та оборонної допомоги Україні.
Дякую Прем’єр-міністру та всім канадцям! Ви разом з Україною з перших днів повномасштабної війни. Це дуже цінно для нас.

Наші зустрічі з главою уряду Італії Джорджею Мелоні завжди змістовні. Важливим результатом сьогоднішньої стало підписання двосторонньої безпекової угоди. Цей документ закладає міцну основу для тривалого безпекового партнерства між Україною та Італією.
Сьогодні ж обговорили й подальшу підтримку України в контексті головування Італії в G7.
Дякую Італії за підтримку України, зокрема обороноздатності й відбудови нашої держави, та за продовження надання військової допомоги Україні до кінця 2024 року.

Читайте: Президент Зеленський з Гостомеля звернувся до народу з нагоди 2 річниці вторгнення (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube