Іноземні лідери з’їжджаються в Україну. Хто вже прибув (ФОТО)


10:0324.02.2024

Сьогодні, 24 лютого, у річницю початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, до Києва приїхала президент Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн. Крім того, з візитом прибули ще троє лідерів країн заходу.

Іноземні лідери з'їжджаються в Україну. Хто вже прибув (ФОТО) 1
Іноземні лідери з'їжджаються в Україну. Хто вже прибув (ФОТО) 3

Як пише Reuters, до Києва також приїхали Джорджія Мелоні, прем’єр-міністра Італії; Джастін Трюдо, прем’єр-міністр Канади; Александр Де Кроо, прем’єр-міністр Бельгії.

Вчора, 23 лютого, з візитом до України прибули: Метте Фредеріксен, прем’єр-міністр Данії; Чак Шумер, лідер більшості в Сенаті США, демократ.

Нагадаємо, що на сьогодні заплановане засідання за участі України та “Групи семи”, а на завтра, 25 лютого, – конференція за участі топспікерів від влади, військово-політичного керівництва, прем’єр-міністра, голови Верховної ради, Служби безпеки України, Головного управління розвідки, Міністерства стратегічної промисловості, Офісу президента й особисто президента. Це має бути велика розмова про майбутнє армії, її розвитку, запровадження сучасних технологій, вступу до Європейського союзу (ЄС), а також НАТО.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube