Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО)


17:2420.02.2024

Російський Добровольчий Корпус за підтримки прихильних співробітників силових відомств РФ розробляли план з визволення Олексія Навального з виправної колонії № 6 у Володимирській області. Його збиралися переправити до кордону з Україною і передати розвідувальній групі РДК з метою евакуації на територію нашої держави.

Про це повідомили бійці Корпусу і показали документи операції. Вони мали відбити Навального у конвою дорогою до виправної колонії №3 в Ямало-Ненецькому окрузі.

“Згідно з планом, Олексія Навального ми мали відбити у конвою дорогою до ВК-3 в Ямало-Ненецькому окрузі силами нашої групи, а далі разом із ним негайно мали вирушити на прикордонну територію з Україною, зустрітися з розвідгрупою РДК для перетину кордону та отримання притулку. На жаль, заходи безпеки, вжиті ФСВП і ФСБ для запобігання подібних сценаріїв, виявилися досить дієвими. Дата етапування Олексія була плаваючою і саме тому сам факт приховувався від громадськості. Дату і час етапування кілька разів переносили, а в підсумку воно почалося раптово, за прямим усним наказом глави ФСВП, і наша група не встигла висунутися в район запланованого початку операції”.

На дату загибелі Олексія план вже переробляли – готувалися рятувати Навального з нового місця ув’язнення. під ІК-3. Бійці Корпусу поділилися деякими даними і фотоматеріалами, які зібрали під час підготовки.”

Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 1
план ІК-6
Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 3
Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 5
Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 7
Олексій Навальний в кабінеті начальника ІК-6 Дмитра Ножкіна.

Документм, до яких отримали доступ:

Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 9
Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 11
Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 13
Російський Добровольчий Корпус готував викрадення Навального з колонії (ФОТО) 15

“Ми надаємо ці дані громадськості з кількома цілями:

1) Пси режиму повинні знати, що у Російського Добровольчого Корпусу довгі руки. Ми багато знаємо і можемо, а наші ресурси зростають з кожним днем. Багато з тих, хто працює в системі, поділяють наші ідеали і бачення майбутнього, а значить, будуть допомагати нам самовіддано і залякати їх не вийде.

2) На жаль, ми не встигли врятувати Олексія, але сотні політв’язнів і в’язнів сумління залишаються в неволі. Ми віримо і працюємо над тим, щоб вирвати їх з лап режиму так чи інакше.

3) Можливо ці та інші дані, що опинилися в наших руках, зможуть допомогти іншим організаціям, які ведуть боротьбу проти злочинного режиму Кремля. Ми готові до співпраці”, – заявили бійці Корпусу.

Нагадаємо: Христо Грозєв буде розслідувати вбивство Навального – колись він знайшов тих, хто його отруїв. Що вже відомо



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube