Вночі в Іжевську згорів цех з виготовлення безпілотників. Версії – дрон або підпал (ФОТО, ВІДЕО)


17:2417.02.2024

В Іжевську вночі була велика пожежа за адресою, де розташований ТЦ, який раніше віддали під виробництво БПЛА. У МНС заявили, що горіла “виробнича будівля”, повідомляє ASTRA.

Велика пожежа сталася в Іжевську вночі. За інформацією регіонального МНС, горіла виробнича будівля (вул. Орджонікідзе, 2). площа пожежі становила 3500 кв. метрів.

За цією адресою, звернула увагу ASTRA, розташоване хімічне підприємство “Іжсинтез-Хімпром” і ТЦ “Новий дім”, який, згідно з публікаціями ЗМІ, ще торік віддали під виробництво безпілотників.

“Горів цех із виробництва безпілотників. Втрачено готову і майже готову продукцію та обладнання. Більше вам сказати не можу, оскільки об’єкт секретний”, – стверджує паблік Кремлевская табакерка, спираючись на свої джерела.

Нібито відразу кілька військових стверджують, що причиною пожежі став удар ворожих безпілотників. “Це були два “особливих” дрони. Невидимі для ППО, дуже тихі, дуже точні і, очевидно, далекобійні. До Іжевська ще потрібно долетіти було. Є, звичайно, версія про підпал, її просуває МНС. Але, за моїми даними, це були безпілотники”, – сказав співрозмовник у Міноборони.

За словами іншого, з’явилася нова небезпека, оскільки саме “настільки сучасні БПЛА” “ворог проти нас ще, здається, не застосовував”.

В листопаді Україна вже завдавала удару “невидимими безпілотниками” по Тамбову. Але ці БПЛА (якщо оцінити попередні дані) кращі за низкою характеристик, кажуть військові.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube