Лондонська поліція програла в суді екоактивістці – вона 6 років прожила з чоловіком, який виявився поліцейським під прикриттям (ФОТО)


11:4109.02.2024

Екоактивістка Ліза Вілсон з Лондона шість років перебувала у стосунках з поліцейським під прикриттям Марком Стоуном (це його вигадане ім’я), поки не дізналася жахливу правду.

Деталі цієї історії розкрив таблоїд The Mirror, пише Фокус.

Як з’ясувалось, таємного агента відправили шпигувати за жінкою у рамках спеціального розслідування. Однак службове завдання перетворилось на справжній детектив із заплутаною любовною лінією.

“Ми були на відпочинку в Альпах, коли я побачила телефон майже без заряду з повідомленнями від двох дітей, які називали його татом. Неможливо перебувати у стосунках з кимось шість років і раптом дізнатися, що в нього є діти, про яких ти нічого не знала, – це ненормально. Тоді мені здавалося, ніби гори пливуть, і я втрачаю зв’язок з реальністю”, – згадує Ліза.

Зрада чоловіка, стосунки, історії кохання, курйози, фото, поліціянт під прикриттям, розслідування, суд, Велика Британія
Ліза Вілсон не знала, що живе з таємним агентомФото: Daily Record

Момент істини настав після того, як британка перевірила паспорт свого коханого і побачила інше ім’я – Марк Кеннеді, а не Марк Стоун.

“Коли він повернувся на роботу, я раптом залишилася наодинці й мала час поміркувати. Відчувала, що розбиваюсь на безліч дрібних шматочків, вже й сама не знала, ким є насправді. Я безмежно його кохала. Але ця правда перевернула все моє життя. Це схоже на вибух, після якого нічого не лишається колишнім”, – додає обманута Вілсон.

Зрада чоловіка, стосунки, історії кохання, курйози, фото, поліціянт під прикриттям, розслідування, суд, Велика Британія
Екоактивістка Ліза Вілсон з ЛондонаФото: Daily Record

Жінка подала заяву до суду і виграла позов проти лондонської поліції, отримавши майже 230 тисяч фунтів стерлінгів компенсації за порушення прав людини.

Також було встановлено, що під час своєї роботи під прикриттям поліцейський, у якого є законна дружина та діти, окрім Вілсон, мав сексуальні стосунки щонайменше ще з 10 іншими жінками.

Зрада чоловіка, стосунки, історії кохання, курйози, фото, поліціянт під прикриттям, розслідування, суд, Велика Британія
Окрім Вілсон, поліцейський мав сексуальні стосунки щонайменше ще з 10 іншими жінками.Фото: Daily Record

“Ми усвідомлюємо серйозність вироку у цій справі, що вказує на низку важких недоліків. Кеннеді був залученим до тривалої таємної операції без належного нагляду та контролю. Це призвело до порушення прав міс Вілсон”, – прокоментувала розслідування цієї заплутаної справи помічниця комісара Гелен Болл.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube