Андрію Данилку на віки вічні заборонили в’їзд в Емірати. Що сталося


07:3303.02.2024

Нещодавно численні ЗМІ писали про те, що Андрію Данилку довічно заборонили в’їжджати на територію ОАЕ. Начебто таке рішення влада Еміратів ухвалила після виступу артиста на корпоративі в Дубаї в 2022 році, під час якого він висловлював свою проукраїнську позицію, а причиною заборони назвали “розпалювання міжнаціональної ворожнечі”.

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з повідомленням на прес-службу артиста.

Деталі заборони відвідувати ОАЕ Андрію Данилко

Донедавна Данилко навіть не знав про свій “ба”, але отримав підтвердження з власних джерел.

Він повідомив, що виступав він не на корпоративі, а на концерті, куди могли прийти всі охочі. По-друге, офіційна причина довічної заборони на його перетин кордону ОАЕ не вказана в жодному документі.

“Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів – це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій Росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти”, – розказав Андрій Данилко.

Данилко прокоментував довічну заборону на в’їзд до ОАЕ: "це особиста помста"

Андрій Данилко прокоментував заборону вїзду до ОАЕ (прес-служба)

За словами артиста, він не засмучується та готується й надалі збирати повні зали по всьому світу, підтримувати Україну та висміювати російських пропагандистів.

Нагадаємо: Суперклініка для суперлюдей. Олена Зеленська розповіла, куди пішли гроші за авто Мерк’юрі, яке продав Андрій Данилко



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube