Про роботу з партнерами, снаряди і ППО, а також Всеукраїнську економічну платформу – звернення Зеленського (ВІДЕО)


21:0926.01.2024

«Провів сьогодні Ставку. Головне – це фронтова ситуація. Доповіді – детальні, кожний напрямок. І загалом наші оборонні операції та активні дії. Кожен в Україні знає, де зараз найбільш інтенсивно. Авдіївка, Марʼїнка, Купʼянський напрямок, південні напрямки – до кожного максимальна увага. Проаналізували також на Ставці всі питання щодо снарядів – заповнення дефіцитів, постачання у війська, домовленостей із партнерами та власного виробництва. Дуже важливо: українське виробництво зброї, снарядів демонструє позитивну динаміку. Вдячний усім, хто залучений, кожному й кожній, хто працює заради наших власних можливостей – в Україні. 

Cьогодні даємо старт заснуванню нового механізму комунікації з підприємцями. І не лише з тими, хто найбільше помітний. Засновуємо Всеукраїнську економічну платформу, на якій буде представлений і малий бізнес, і середній бізнес, і великий, і різні регіони нашої держави, і інвестори, і релоковані підприємства. «Зроблено в Україні» – це не просто бренд, це велика спільнота людей. Мільйони українців і українок, які працюють на підприємствах. І це – наші люди, які засновують підприємства, які створюють робочі місця для інших.

Дякую всім, хто бʼється й працює заради України та всіх наших людей, нашого суспільства – в усьому його різноманітті. Дякую кожному й кожній, хто розуміє, що лише постійне посилення України наближає завершення цієї війни, справедливе завершення, нашою, українською, перемогою».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 702-го дня повномасштабної війни.

Як повідомляло Інше ТВ, «Чергове «велике ніщо»? Урядовці, депутати та підприємці про рішення РНБО щодо тиску на бізнес



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube