На квартиру журналіста-розслідувача напали невідомі, а потім перевели стрілки на нібито військових (ФОТО)


14:3315.01.2024

Журналіст-розслідувач Юрій Ніколов розповів про напад на його квартиру – невідомі ломилися в двері, вимагаючи його мобілізації до ЗСУ, обклеїли вхідні двері.

Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Вчора ввечері мені і моїм сусідам влаштували скандал. Якісь чуваки ломились в двері, кричали, щоб я йшов служити, обклеїли двері бумажками. Мене не було вдома, ходив до друга дивитись фінал турніру по снукеру, де Ронні оСалліван нарешті виграв на морально-вольових. Тому ці уроди лише налякали мою стареньку маму, що після онкології живе зі мною, бо більше ні з ким – другий син в Авдіївці, дорослий онук – на Куп’янському напрямку. І через 15 хвилин випустили на одній з російськомовних придворних телеграм-помийок «Карточний офис» ось цей пост, що на скріні.

На квартиру журналіста-розслідувача напали невідомі, а потім перевели стрілки на нібито військових (ФОТО) 1
На квартиру журналіста-розслідувача напали невідомі, а потім перевели стрілки на нібито військових (ФОТО) 3

Я навіть не знаю якому дегенерату прийшла в голову така ідея по залякуванню журналіста. Рік тому Резніков просив СБУ відкрити справу по підриву обороноздатності за мою статтю по корупції на військових закупівлях. Але у всіх інтерв’ю всередині України і закордонним ЗМІ я постійно говорив, що під час вторгнення це був єдиний випадок тиску. Що це в Роіссі валять не корупціонерів, а викривачів. А Україна ж не Роісся. Тому зрештою Резнікова звільнили, а мене не посадили.

Але, як я бачу, хтось вирішив змінити цей розклад. От інтірєсно: шоб шо? Щоб я завалив пі*здак і припинив викривати рукодупих корумпантів? Такий собі розрахунок))))”, – зауважив журналіст.

Нагадаємо, що це з подачі Ніколова розгорівся скандал про яйця по 17 грн. в Міноборони і багато інших.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube