У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони – потяги стоять (ФОТО)


12:0009.01.2024

У Забайкальському краї 14 вантажних вагонів зійшли з рейок після зіткнення поїзда з поїздом, який прямував у протилежний бік

“9 січня 2024 року о 1:17 (час місцевий) на перегоні Алеур-Бушулей Забайкальської залізниці сталося сходження 14 вагонів вантажного поїзда. Порушено габарит сусідньої колії. Постраждалих і загрози екології немає”, – ідеться в повідомленні РЖД.

За інформацією МНС, потяг зіткнувся з порожнім поїздом, який прямував у протилежний бік.

У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони - потяги стоять (ФОТО) 1
У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони - потяги стоять (ФОТО) 7
У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони - потяги стоять (ФОТО) 3
У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони - потяги стоять (ФОТО) 8
У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони - потяги стоять (ФОТО) 5
У Сибіру на залізниці знову зійшли вагони - потяги стоять (ФОТО) 9

“На Забайкальській залізниці у зв’язку зі сходженням 14 вагонів вантажного поїзда на перегоні Алеур – Бушулей затримують пасажирські поїзди №2 Москва – Владивосток і №392 Чита – Благовєщенськ. Очікуються затримки пасажирських поїздів далекого прямування №9 Владивосток – Москва, №10 Москва – Владивосток. Також скасовано приміський пасажирський поїзд № 6217 сполученням Зилово – Чернишевськ. Доставлення пасажирів приміського поїзда до місць призначення буде організовано автотранспортом, а пасажирів затриманих поїздів далекого сполучення забезпечать водою і додатковим харчуванням”, – додають у РЖД.

Нагадаємо, в останній день листопада в Бурятії в 15-км тунелі загорівся потяг з паливом. СБУ дало зрозуміти, що це справа рук наших спецслужб, а на наступний день підірвали ще один потяг.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube