За добу на Миколаївщині 2 загиблих на пожежах, 1 врятували (ФОТО)


09:4004.01.2024

На території Миколаївщини протягом перших днів нового року сталось 12 пожеж, 6 з яких в житловому секторі. За минулу добу зареєстровано три епізоди: на місцях двох пожеж виявлено тіла загиблих громадян, ще в одному випадку вогнеборці врятували власника будинку.

Врятований чоловік 1974 р. н., який проживає у с. Агрономія Арбузинської територіальної громади Первомайського району, на момент прибуття вогнеборців знаходився у помешканні, де загорівся дах. Рятувальники вивели господаря на свіже повітря, а медики швидкої допомоги оглянули постраждалого. Від госпіталізації чоловік відмовився.

За добу на Миколаївщині 2 загиблих на пожежах, 1 врятували (ФОТО) 1
За добу на Миколаївщині 2 загиблих на пожежах, 1 врятували (ФОТО) 5
За добу на Миколаївщині 2 загиблих на пожежах, 1 врятували (ФОТО) 3
За добу на Миколаївщині 2 загиблих на пожежах, 1 врятували (ФОТО) 6

Під час гасіння пожежі дачного будинку на території садового товариства “Вечірня зоря” Мішково-Погорілівської ТГ Миколаївського району вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка 1973 р. н. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Тіло іншого загиблого чоловіка 1973 р. н. виявили місцеві жителі у кімнаті приватного житлового будинку в с. Бузьке Бузької ТГ Вознесенського району. При з’ясуванні обставин стало відомо, що пожежа виникла ще 1 січня на незначній площі, попередньо через коротке замикання електропроводки. Підрозділ ДСНС до гасіння не залучався.

Нагадаємо, на Миколаївщині вогнеборці ліквідували три пожежі, які виникли через російські обстріли (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube