Умєров пообіцяв в наступному році “ракети дальнього радіусу дії” (ВІДЕО)


09:5801.01.2024

У новорічному привітанні міністр оборони України Рустем Умєров подякував українцям за те, що їх служба і допомога зірвали плани російських окупантів.

Дорогі українці та українки! Ті, хто служать в Силах оборони, і ті, хто щодня допомагають війську. Хочу подякувати кожному і кожній з вас. Ваша самовіддана та професійна служба дозволила зірвати плани ворога.

Ми били, б’ємо й будемо бити ворога, доки не виб’ємо з нашої землі останнього з них!

Ми звільняємо своє, ми повертаємо своє. Наших людей, наші домівки, наші території.

Ми захищаємо своє — українську свободу та незалежність. В 2024-му ми продовжимо працювати над чітким плануванням, оборонними закупівлями, виробництвом всіх видів озброєння та військової техніки та розвитком військових технологій.

В центрі всіх цих процесів — людина. Наші воїни. Всі, хто служать Україні — є найвищою цінністю.

Ми продовжимо нарощувати нашу обороноздатність та посилювати наші наступальні та оборонні спроможності. Посилювати міжнародні військові партнерства, створювати нові регіональні та тематичні коаліції, збільшувати поставки озброєння та техніки для наших військових.

Наші сили оборони отримуватимуть все потрібне. Від засобів ППО до ракет дальнього радіусу дії. Танки, ББМ, БТР, гармати та РСЗВ. РЕБи, дрони всіх видів, снаряди.

Пріоритет на 2024 — збільшити власне, українське виробництво озброєння та військової техніки. Працюємо над програмою з локалізації виробництва — Україні є, що запропонувати провідним світовим компаніям. Україна має безпрецедентний досвід ведення війни, партнери — десятиріччя досвіду масштабного виробництва. Найбільші оборонні компанії світу мають відкрити спільні підприємства в Україні — з нашими українськими виробниками.

Важливо, що у 2024 ми продовжимо трансформувати систему закупівель. Кожен воїн буде одягнений, споряджений, ситий.

Ми продовжимо зміни в системі рекрутингу, тренування та навчання. Щоб кожен, хто стає до лав Сил оборони мав всі потрібні знання та вміння.

В 2024-му виповниться десять років нашій героїчній боротьбі проти росії. Проти ворога, який не має жодних інших планів, окрім знищення нашого народу та держави.

Ми пройшли цю довгу дорогу разом. Ми ставали до лав війська, працювали на заводах ОПК, підтримували наших захисників і захисниць та їхні сім’ї. Ми були і є разом від вторгнення росіян до Криму і донині. Повномасштабна навала згуртувала нас іще більше. Бо ми — єдині. І цей шлях ми подолаємо тільки в єдності. Тільки разом.

Кожен день спільної праці та служби в наступному році наближатиме нас до мети – дня нашої Перемоги! З Новим Роком! Слава Україні!



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube