Нічна ракетна атака на Київ. Є постраждалі


06:0811.12.2023

Зранку 11 грудня Київ потрапив під ракетний обстріл.  Сили ППО збили 8 повітряних цілей.

Про це повідомляє Telegram Повітряних сил ЗСУ.

“За попередньою інформацією, близько 4.00 11 грудня 2023 року російські окупанти завдали ракетного удару по Київській області. Загалом протиповітряною обороною знищено вісім повітряних цілей, що летіли в напрямку столиці балістичною траєкторією”, – йдеться в повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, Сили ППО вразили всі ворожі цілі.

“У столиці оголошено повітряну тривогу, пов’язану з ракетною небезпекою.
Попередньо, внаслідок роботи ППО зі збиття ворожих цілей сталося падіння уламків у Дарницькому та Голосіївському районах. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Перебувайте у укриттях до відбою”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Мер Києва Віталій Кличко пише, що зафіксовано виклики медиків.

“Четверо людей – всі дорослі – постраждали в Дарницькому районі внаслідок ракетної атаки ворога. Медики надали їм допомогу на місці”, – повідомив Кличко.

“Екстрені служби йдуть за викликом у Голосіївському районі, де, за повідомленням людей, уламок ракети пошкодив дах житлового будинку. Також є кілька викликів медиків у Дарницький та Шевченківський район. Швидкі прямують на місця”, – повідомив мер столиці.

Пізніше стало відомо про наслідки падіння уламків ракети.

У Дарницькому районі в житловому будинку вибиті шибки, попередньо уламками скла травмувалася дитина і двоє дорослих, – повідомили в КМВА.

“Внаслідок атаки ворога уламок ракети пошкодив недобудований будинок. Пожежу там оперативно загасили. Ще один уламок впав на газон. Без пожежі”, – написав Кличко.

Також уламок ракети виявили на території магазину-складу. Обійшлося без пожежі та пошкоджень будівлі.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube