Окупанти вирізали свастику на лобі полоненого українського бійця. Що казали (ФОТО)


11:5227.11.2023

Окупанти катували полоненого українського бійця та вирізали на його лобі свастику. Нині військовий проходить реабілітацію та позбувається рубця – його шліфують лазером.

Про це повідомляє проєкт «Неопалимі».

Окупанти вирізали свастику на лобі полоненого українського бійця. Що казали (ФОТО) 1
Окупанти вирізали свастику на лобі полоненого українського бійця. Що казали (ФОТО) 3

«Неопалимі» – це національна програма зовнішньої реабілітації людей, що постраждали внаслідок війни. В його рамках кожен, хто цього потребує, має змогу отримати безоплатне лікування деформаційної травми – опіків чи рубців непобутового характеру. Проект функціонує на всій території України, а також у Польщі та Молдові.

Лікар Олександр Туркевич розповів, що бійця звуть Сергій, він 237-й пацієнт проекту.

“Сьогодні приїхав на першу процедуру. І розказував, як йому, коли різали лоб, казали «А єслі б ти бил азовцем – я б тєбя на запчясті разабрал…» От таких маємо сусідів..
Але крім цього маємо і позитивні моменти, а саме можливість зробити спочатку шліфування пікосекундним (фракція1064/200/4-8/по 3-4 проходи) безпосередньо рубця, а потім ербієм весь лоб. А отже є великі шанси, що друга процедура буде потрібна лише для ювелірного завершення роботи”.

Він такододав, що ото, зроблене “на телефон” вже побачили близько мільйона людей, і тепер це вже документ і свідчення воєнних злочинів рашистів.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube