“Обговорили очищення від ворожих та корупційних впливів”, – Зеленський підбив результати візиту в Вашингтон (ВІДЕО)


05:5722.09.2023

-Це був дуже важливий візит до Вашингтона, з дуже значними результатами.

Я зустрівся з президентом Байденом та його командою. З’явився новий пакет оборони: ППО, артилерія, снаряди, інженерна техніка.

Є і довгострокова домовленість – будемо разом працювати, щоб Україна виробляла необхідну зброю разом із США.

Це новий рівень нашої єдності! Копродукція в оборонній промисловості з США – історична річ. Нова промислова база, нові робочі місця для обох наших країн. Зокрема, Україна зможе виробляти системи ППО. Готуємося разом з США створювати нову оборонну екосистему для виробництва зброї для подальшого зміцнення свободи та захисту життя разом.

Це дасть глобальні позитивні результати. Дякую, пане Президенте Байден!

Дякую Конгресу – обом партіям, обом палатам. Сьогодні розпочав свій день в американській столиці з Конгресу – з дуже відвертих, детальних розмов. Я відчув довіру – довіра, яка завжди є основою єдності. Від членів Палати представників та сенаторів були чіткі, прямі питання. Були прямі відповіді.

Сьогодні були зустрічі і в Пентагоні – важливі розмови про підтримку оборони. Підписана угода з оборонними компаніями США.

Обговорили посилення інституцій України для очищення від ворожих та корупційних впливів. Є ціннісне рішення про повернення вкрадених окупантами артефактів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube