Акулу, яка з’їла в Єгипті російського туриста, виставлять в музеї (ВІДЕО)


18:3313.06.2023

Єгипет розпочав процес муміфікації акули, яка напала на російського туриста і з’їла його, з метою виставлення її у музеї.

Про це повідомляє MailOnline.

В Єгипті розпочалися роботи з муміфікації акули, яка зжерла російського туриста, щоб її можна було виставити в музеї, повідомляють місцеві ЗМІ.

Частини тіла 23-річного Володимира Попова, який був з’їдений живцем на пляжі єгипетського курорту, були знайдені всередині акули, яку потім забили до смерті “на знак помсти”.

Загиблий росіянин Попов кружляв у “м’ясорубці” тигрової акули перед тим, як його потягли під воду в Хургаді, коли він кричав і кричав: “Тату, врятуй мене!
У понеділок фахівці Інституту морських наук і заповідників Червоного моря розпочали процес бальзамування в Хургаді в рамках підготовки до розміщення акули в музеї інституту, повідомляє арабський новинний канал Al Arabiya.

Джерела видання повідомили, що владі вдалося витягти зі шлунку акули голову, груди і руки жертви, тоді як рибалкам також вдалося витягти з моря другу половину його тіла.

Переляканий батько загиблого Юрій Попов розповів про свій жах від того, що бачив, як акула загризла його сина, коли той кричав про допомогу.

“Ми пішли на пляж, щоб відпочити, – розповів він в інтерв’ю телеканалу “112”. – На мого сина напала акула, все сталося за лічені секунди”.

Вбитий горем батько сказав, що поруч із сином не було нікого з членів сім’ї, хто міг би допомогти йому у воді, хоча, за попередніми даними, дівчина 23-річного хлопця встигла втекти від нападу.

“Чим ти можеш допомогти? Ця м’ясорубка сталася за 20 секунд, його просто затягнуло під воду”, – сказав Попов.

Батько сказав: “Це абсолютно безглуздий збіг обставин, тому що це безпечний пляж. Навколо ходять кораблі та яхти. Там такого ніколи не траплялося. Зазвичай вони нападають на диких пляжах. Це просто якась зла доля”.

Попов жив зі своїм батьком в Єгипті протягом декількох місяців до жахливого нападу. Батько сказав, що кремує те, що залишилось від сина і поверне його прах “до рідної Росії”.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube