Росіяни намагаються наступати на Куп’янському, Лиманському і Мар’їнському напрямках, але безуспішно, – Маляр


16:3503.06.2023

Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на сході з метою вийти на кордони Донецької та Луганської областей. Втім, ворогу не вдається просуватись через потужний опір наших сил оборони.

Ситуація несуттєво, але дещо змінюється.

Про це сьогодні, 3 червня, на своєму телеграм-каналі написала заступниця Міністра оборони Ганна Маляр, передає Інше ТВ.

За її словами, декілька місяців поспіль ворог наступав на сході на чотирьох напрямках – Авдіівському, Мар’їнському, Лиманському і Бахмутському. Пізніше періодично активізовувався ще на двох напрямках – Шахтарському та Куп‘янському. Зараз географія наступальних дій дещо інша.

«На трьох із зазначених напрямків – Бахмутський, Авдіівський, Шахтарський – протягом доби ворог наступальних дій не проводив. Разом з тим на Бахмутському ворог намагався повернути втрачені позиції, але не зміг. На інших трьох напрямках – Куп’янський, Лиманський, Мар’їнський – ворог активний та проводить доволі інтенсивні наступальні дії, але безуспішно», – написала Маляр.

У самому Бахмуті ситуація умовно стабільна. Сили оборони контролюють південно-західні околиці міста, «вагнерівці» остаточно ще не залишили місто – інструктують прибувші загони російської регулярної армії.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник в обороні.

Як повідомляло Інше ТВ, Втрати ворога. ЗСУ за добу знищили багато техніки і 560 росіян, що прийшли до нас з війною



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube