Вночі в Москві горіло на заводі авіадвигунів, зранку палає склад у підмосковному Дзержинському (ВІДЕО)


09:3012.05.2023

У Москві в ніч на 12 травня сталася пожежа сталася на території машинобудівного заводу, де виготовляють двигуни для літаків МіГ. Внаслідок чого постраждали троє людей.

Про це повідомляє Telegram-канал SHOT.

“У Москві сталася пожежа на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, постраждало троє людей. На цьому підприємстві виготовляють двигуни для літаків МіГ”, – йдеться в повідомленні.

За даними Telegram-каналу, загоряння виникло в одній із будівель підприємства на Вишневій вулиці близько 4 ранку.

“У кабінеті на другому поверсі спалахнули особисті речі та меблі на площі близько 15 квадратних метрів, від вогню пішло сильне задимлення в приміщенні”, – передають в мережі. Попередньо, пожежу вже ліквідовано, а постраждалих забрала “швидка”.

Потім у підмосковному Дзержинському сьогодні, 12 травня спалахнула сильна пожежа. Попередньо, горять склади, що розташовані неподалік ТЕЦ.

Як пишуть російські Телеграм-канали, клуби чорного диму видно за кілька кілометрів від місця загоряння. Горять складські приміщення на вулиці Садовій. Їх здають в оренду бізнесменам. Осередок загоряння на складі використаних покришок. До місця прямують співробітники екстрених служб.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube