Посол росії у Польщі не дійшов до пам’ятника радянським солдатам в Варшаві, а вшанував пам’ять жертв російської агресії в Україні (ВІДЕО, ФОТО)


13:3509.05.2023

Сьогодні, 9 травня, послу росії у Польщі сєрґєю андрєєву не вдалося скласти вінка біля пам’ятника радянським солдатам у Варшаві.

Його вінок опинився під мистецькою інсталяцією, що вшановує пам’ять жертв російської агресії в Україні.

Про це у соцмережах повідомила лідерка української діаспори в Польщі Наталія Панченко, передає Інше ТВ.

Наталія Панченко розповіла, що сьогодні зранку українці влаштували мистецьку інсталяцію біля пам’ятника радянським солдатам у Варшаві (автор інсталяції – Дмитро Личман).

«Тепер посол країни-терориста, щоб покласти квіти до пам’ятника, буде змушений пройти символічними вулицями знищеного Маріуполя, повз розбомблені будинки Бучі, Ірпеня, Херсону та побачити ціну, яку українці платять за варварства країни, яку він представляє. Посол-терорист буде змушений йти до пам’ятника по гробах та крові вбитих росією українців. Іншого шляху ми йому не залишили.

Кати і винуватці жорстокої війни росії проти України, в тому числі “дипломатичний солдат” андрєєв, мають кров на руках. андрєєв публічно заперечує не лише геноцид в Бучі та вбивства в Маріуполі, а й злочини радянських часів.

Ми дуже чекаємо його з квітами. Бо сьогодні замість гарної пропанагдиської картинки, як він собі це планував, йому доведеться перетнутись з реальністю й зробити фото на фоні збомбардованих українських міст та сотень хрестів закатованих і вбитих росією українців», – написала Наталія Панченко до прибуття посла росії.

Однак посол росії серій андрєєв так і не дійшов до пам’ятника радянським солдатам. Його вінок залишився біля української інсталяції, а сам посол сів в машину та поїхав.

Посол росії у Польщі не дійшов до пам'ятника радянським солдатам в Варшаві, а вшанував пам’ять жертв російської агресії в Україні (ВІДЕО, ФОТО) 9
Посол росії у Польщі не дійшов до пам'ятника радянським солдатам в Варшаві, а вшанував пам’ять жертв російської агресії в Україні (ВІДЕО, ФОТО) 15

Як повідомляло Інше ТВ, В Москві закінчився парад – Путін жалівся на всіх і хвалив свою СВО (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube