НАБУ проводить обшуки в Харківській ОВА – шукають вкрадену гуманітарку


16:2805.04.2023

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить слідчі заходи в Харківській обласній військовій адміністрації.

Як повідомляє пресслужба самої адміністрації у фейсбуці, обшуки відбуваються в керівництві апарату та відділі розвитку сільського господарства.

Адміністрація “максимально і всебічно співпрацює з НАБУ і робить свій внесок у його роботу, надає детективам усі необхідні документи та необхідну інформацію”.

За даними головного редактора “Цензор. нет” Юрія Бутусова, детективи НАБУ провели масштабні обшуки у Харківській облдержадміністрації, зокрема у кабінетах голови ОДА О. Синегубова, заступника голови ОДА В.Ковальської, директора депаратменту АПК А.Дорожко. Справа стосується розтрати гуманітарної допомоги, придбаної за рахунок держави після початку російського вторгнення у Харківську область у 2022-му році.

В НАБУ повідомили наступне:

“У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП здійснюють слідчі дії (обшуки) у Харківській військово-цивільній адміністрації. Слідчі дії санкціоновані і здійснюються відповідно до чинного законодавства. Інші деталі не розголошуються для збереження таємниці досудового розслідування”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube