Замість Михайла Забродського в парламент зайшла Ірина Нікорак. Хто вона


16:0828.03.2023

Центральна виборча комісія України визнала Ірину Никорак депутатом Верховної ради від партії “Європейська солідарність”. Вона замінить Михайла Забродського, який нещодавно склав свої повноваження.

Як повідомляє Центральна виборча комісія, 20 березня 2023 року до ЦВК надійшла постанова Верховної Ради. В ній достроково припинено повноваження нардепа Михайла Забродського. Він особисто написав заяву про складення ним депутатських повноважень.

Забродського було обрано на позачергових виборах 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії “Європейська солідарність”.

ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Ірину Никорак, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку “Європейської солідарності” під №26, народним депутатом на зазначених виборах у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Окрім цього Никорак є депутатом Київради від фракції “Солідарність”. Вона входить до постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку столиці.

За даними “Економічної правди”, станом на 2020 рік Ірина Никорак належала до групи забудовника Вадима Столара у Київській міськраді. 

В той же час Ірина Никорак є засновницею волонтерської організації “Arm Women Now“. Проєкт розробляє та виготовляє жіночу військову форму для польових та воєнних умов. 21 грудня 2022 року в Україні вперше представили експозицію жіночої військової форми, які була розроблена проєктом “Arm women now” за міжнародними стандартами. 

Нагадаємо, як повідомляло ІншеТВ, нардеп від ЄвроСолідарності генерал-лейтенант Михайло Забродський склав депутатські повноваження (ДОКУМЕНТ)

За словами Гончаренко, Забродського планують призначити заступником Залужного.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube