Запис розмови Пригожина і Ахмедова – справжній, в ФСБ провели нараду


07:1727.03.2023

Злив в мережу перехоплення розмови російського бізнесмена Фархада Ахмедова та російського музичного продюсера Йосипа Пригожина викликав занепокоєння в Росії. Силовики вже отримали команду “вжити заходів”.

Про це повідомляють росЗМІ.

Нагадаємо, вчора ІншеТВ опубликувало цю розмову (В мережу злили розмову продюсера Пригожина з російським бізнесменом-екссенатором. Що в РФ насправді думають про владу і війну (АУДІО)

Йосип Пригожин пізніше заявив, що аудіозапис є підробкою, однак, за даними видання, ця заява – спроба зняти з себе відповідальність.

Потім у нього взяла коментар Фонтанка, яка теж опублікувала цей запис. І в цьому коментарі Пригожин вже не був такий категоричний. На запитання про те, чи наполягає продюсер, що опублікований запис – фейк, Пригожин відповів, що “люди в приватній бесіді можуть говорити про що завгодно”. “Важливіше те, що ти говориш на ділі і як поводишся в житті і в різних обставинах”, – додав він. Йосип Пригожин ухилився від прямої відповіді на запитання про справжність аудіозапису, водночас підкресливши, що “точно не пам’ятає” такої розмови.

За словами Пригожина, востаннє він розмовляв із Фархадом Ахмедовим у січні. Про що саме говорили продюсер і мільярдер, Пригожин не уточнив. “Може, були якісь фрази, з яких змонтували ось це. І адже зробили так, що не підкопаєшся. Час такий”, – сказав продюсер.

Крім того, Йосип Пригожин розповів “Фонтанке”, що побоюється наслідків публікації запису і має намір провести його експертизу. “Я зараз перебуваю в шоці і не розумію, як із цим лайном жити”, – додав Пригожин.

В ФСБ не мають сумнівів щодо запису.

“Запис розмови Пригожина та Ахмедова справжній, керівництво ФСБ днями провело нараду і дало команду підлеглим вжити заходів”, – повідомило росЗМІ джерело в спецслужбах РФ.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube