З Криму вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста, – Зеленський (ВІДЕО)


22:5121.03.2023

У традиційному вечірньому зверненні Володимир Зеленський розповів, зокрема, про міжнародні контакти. Так, президент спілкувався сьогодні з президентом Чилі – проінформував його про російську агресію і про те, як Україна чинить їй опір. І у нас уже є досвід вигнання окупантів з нашої території – завдяки сміливості наших воїнів і підтримці партнерів, які ніколи не змиряться з наміром Росії зламати світовий порядок.

-Сьогодні Україна почала відзначати першу річницю перших переможних битв повномасштабної війни – боїв на півночі нашої держави, які призвели до втечі окупанта. Саме 21 березня минулого року завершилася битва за Мощун – маленьке село в Київській області, яке стало першим великим кроком нашої держави до перемоги в цій війні. Були й інші такі кроки. Битва за Гостомель. Бої за Ірпінь. Боротьба на Чернігівщині й Сумщині. Битва за Зміїний. Жорстоке протистояння на півдні України й унікальна наша оборонна операція, яка повернула свободу Харківщині.

Ми прийдемо до такого ж результату і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, у якій неминуче домінуватиме український прапор. У подальшому протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя в Приазовʼї. У поверненні нашого Криму, звідки вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста.

Як зазначив Зеленський, у міст-героїв є свій характер, незламність і нескореність. Президент повідомив, що на місці битви за Мощун буде збудований меморіал на честь захисників цього відомого вже на весь світ селища, захисників Київщини.

Розповів Зеленський і про візит японського прем’єра, який також відбувся сьогодні. Переговори були продуктивними, вважає президент.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube