В Британії Скабєєву запідозріли в любові до чарівних грибів – після її заяв, що британці від голоду їдять білок (ВІДЕО)


19:5715.03.2023

Нарешті весь світ має змогу переконатися, що вий російських пропагандистів – нагла маячня, про що б не йшла мова – чи про “распятых мальчиков”, чи про “британские женщины отдаются за возможность погреться и помыться теплой водой”, чи от тепер про те, що в Британії їдять білок. І не тому що так хочуть – так в світі ведеться, що хтось любить щербет, а хто свинячий хвістик, а тому що нема що стало їсти в Великій Британії. Чому так сталося? Бо допомагають ЗСУ.

Деталі цієї щемливої історії повідомляє Daily Mail.

“Російський державний телеканал заявив, що британців змушують їсти білок через гроші, які йдуть в Україну. Ольга Скабєєва, ведуча ток-шоу “60 хвилин”, заявила, що ресторани в Британії “подають білок” через “дефіцит їжі”. Пані Скабєєва сказала: “Сьогодні стало відомо, що в деяких ресторанах колись Великої Британії подаватимуть білок. Зважаючи на те, що в парках багато тварин, то чому б їх не їсти, враховуючи дефіцит їжі.

Вони не відступають від рішення допомагати Зеленському, постачати зброю. Тобто вони будуть жерти білок, але все одно поставляти гаубиці”, – цитує Скабєєву видання і зазначає, що вона одна з найвідоміших російських пропагандисток.

Програма про британців-білкоїдів вийшла ще на минулому тижні, але британських ЗМІ відреагували на неї тальки тепер – зрештою, не мусять дивитись Скабєєву, за це доплачувати треба. Але врешті мабуть добрі люди порадили подивитись, і ось основне з реакції британців:

“Ми готові їсти все що завгодно, аби диктатор Путін був у могилі”, “Вона робить такі заяви після того, як пообідає чарівними грибами?”, “Наші білки харчуються точно краще, ніж російські окупанти!”, “О, боги! Американці їдять їх сотні років, і що? Яке це має значення?”, “А ми ще і їжачків їмо!”, “Я б і білок їв, якби це дозволяло постачати більше зброї, яка знищує орків”, “Російська пропаганда стає з кожним днем все дурніше і дурніше”, “Скільки російських баранів повелося на цю нісенітницю?”.

Загалом, тема їжі у російських пропагандистів якась хвороблива. То Симоньян розповідала, як готувала бобра – що з голови, а що з решти, після чого її й прозвали боброїдкою, тепер Скабєєва демонструє білочкове збочення. Як кажуть, що ближче до світанку, то ніч чорніша.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube