Вже більше 40 тисяч захисників і захисниць відзначені державними нагородами України, – Зеленський (ВІДЕО)


21:4102.03.2023

Володимир Зеленський в традиційному зверненні в кінці дня розповів, що щойно спілкувався з президентом Бразилії. Розмова, вважає Зеленський, була корисною, контакти відновлюються і укріплюються. Бразилія підтримує український план миру, за що президент подякував її очільнику і розповів про звірства рашистів на нашій території.

Сьогодні Зеленський говорив також з президентом Швейцарії – це перша розмова після обрання в цій країні нового президента. В ній також йшлося про співпрацю і мирні ініціативи нашої держави, сказав президент і додав:

-Провів засідання Ставки – суто по фронтовій і безпековій ситуації.Загальну доповідь зробив Головнокомандувач. Була доповідь розвідки.Детально – з конкретних бойових напрямків, від командувачів угруповань наших військ.ОСУВ «Хортиця» – ключова увага Бахмуту.ОСУВ «Таврія» – обговорили Донецький і Запорізький напрямки. Була детальна доповідь генерала Тарнавського. На сьогоднішній звірячий російський ракетний обстріл Запоріжжя буде наша відповідь як військова, так і юридична. Окупант неминуче відчуватиме нашу силу. Силу справедливості – в усіх сенсах слова.

зеленський подякував рятувальникам, які в Запоріжжі шукають під завалами і звільняють людей – 11 вдалося врятувати.

-ОСУВ «Одеса» – доповідь щодо ситуації по південному напрямку. Зокрема по тому, що стосується Херсона і Херсонщини.

Звичайно, не залишаємо без уваги північ нашої держави, кордон. Командувачі прекрасно розуміють, що їхнє завдання – робити все, щоб подавляти вогонь терористів. І постійно працюємо з партнерами над тим, щоб далекобійність наших можливостей зростала.

Володимир Зеленський також повідомив, що підписав кілька Указів про нагородження наших воїнів – всього 840 захисників і захисниць відзначено державними нагородами. А в цілому нагороджено вже більше 40 тисяч наших воїнів.

-Дякую всім, хто щодобово привчає Росію до думки, що Україну – не зламати.Ми вистоїмо. Ми переможемо. І притягнемо до відповідальності всіх російських терористів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube