Розкажи мені. В Україні запустили платформу безкоштовної психологічної допомоги


10:0620.02.2023

Українці, які постраждали під час війни, знаходились в окупації чи пережили жахіття внаслідок бойових дій, можуть отримати безкоштовні психологічні консультації та емоційну підтримку.

Такі послуги доступні на платформі «Розкажи мені».

«Ми розуміємо, як важко іноді буває відкритися сторонній людині, тому всі наші користувачі мають право не повідомляти особистої інформації. Будь-яка розмова і листування залишаться тільки між нами. Ми не маємо корисливої мети, а щиро хочемо допомогти вам упоратись і пережити важку ситуацію», – говориться на сайті проєкту «Розкажи мені».

Наданням допомоги займається команда психологів, які пройшли додаткове навчання за міжнародними протоколами програми mhGAP щодо ліквідації проблем у галузі психічного здоров’я (розроблені за участі ВООЗ).

Отримати консультації спеціалістів може кожен бажаючий. Це безкоштовно.

«Ми допомагаємо всім, хто потребує емоційної підтримки, консультації та допомоги у зв’язку зі швидкими змінами, що наразі відбуваються у економіці, соціумі та житті кожної людини», – зазначають автори проєкту.

Нагадаємо, як повідомляло ІншеТВ, за даними ВООЗ, чверть українців перебуває в групі ризику тяжких психічних розладів через війну.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube