Антикорупційна рада при Міноборони формуватиметься електронно, через НАЗК, – Резніков


22:0419.02.2023

Вибори членів Антикорупційної ради при Міністерстві оборони України відбуватимуться шляхом відкритого електронного голосування на майданчику Національного агенства з питань запобігання корупції.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр оборони Олексій Резніков.

-Подовжуємо формування системи громадського антикорупційного контролю. Антикорупційна рада при Міноборони має відповідати кращим практикам, які використовуються у цій системі.

Ключове: відкритість, прозорість, довіра. Це те, на чому має будуватись робота Антикорради.

Саме тому вибори до ради проводитимуться через відкрите електронне голосування. Участь в ньому зможуть взяти всі громадяни України. Я також провів консультації із головою Національного агентства з питань запобігання корупції Олександром Новіковим щодо проведення відкритого голосування за майбутніх членів Антикорупційної ради при Міноборони саме на майданчику НАЗК.

Деталі вже згодом. І звісно, я хочу подякувати членам ініціативної робочої групи за ту активну роботу, яку вони проводять для підготовки положення майбутньої Антикорупційної ради. Далі буде.

Нагадаємо, раніше Інше ТВ повідомляло про те, що на ініціативу Резнікова про громадський контроль у Міноборони вже відгукнулось 17 експертів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube