Механізм громадського контролю у Міноборони: на ініціативу Резнікова вже відгукнулось 17 експертів


20:1408.02.2023

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що вже 17 експертів із різних громадських організацій відгукнулися на його ініціативу і виявили бажання долучитися до формування громадського антикорупційного органу, передає УНН.

“Про залучення громадськості до процесів. 4 лютого мав зустріч з експертним середовищем. За результатами зустрічі вже 17 експертів із різних громадських організацій відгукнулися на мою ініціативу і виявили бажання долучитися до формування громадського антикорупційного органу. Післязавтра — 10 лютого — проводжу першу робочу зустріч з ініціативною групою. Всі процеси мають бути максимально відкриті. І головне — на шляху до перемоги ми не повинні загубити довіру одне до одного”, – написав міністр.

Раніше Резніков заявив, що Міноборони перезавантажить антикорупційне управління і запровадить механізм громадського контролю.

Міністр також додав, що резюме на вакантні посади в антикорупційному управлінні МОУ, а також заявки щодо долучення до роботи громадського антикорупційного органу можна надсилати на цю електронну адресу Dari.borovyk@gmail.com.

Читайте: Міністр оборони Німеччини привіз перший Leopard – сувенірний. Але скоро буде багато, – Резніков



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube