Путін вимагає від військових “значних результатів” до 21 лютого


11:3313.02.2023

Диктатор розлючений розгромом морпіхів під Вугледаром і вимагає терміново виправити ситуацію.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Путін на вихідних провів нараду з представниками керівництва військового блоку. Треба сказати, що ще напередодні наради президенту доповіли про те, як іронізують і насміхаються в Генштабі над відвідинами людини, схожої на Володимира Путіна, Устьянського лісопромислового комплексу у п’ятницю 10 лютого. У Генштабі оцінили інтерес, який виявив президент до шишок і пеньків під час п’ятничної екскурсії, і вирішили, що Путін планує цим озброїти російську армію для наступного масштабного наступу на позиції ЗСУ, оскільки інших озброєнь не передбачається, а самого главу держави у військовому керівництві тепер називають “Шишкін”.

Путін не дуже самокритичний, і йому не припав до душі солдатський гумор, тому провів він нараду в стані сильного роздратування. Президент вичитав військове керівництво за провал початкового етапу наступу в Україні, вказавши на те, що всі плани зірвано, знову був щедрий на погрози і, звісно, застосовував вигадливі форми матюків по відношенню до учасників наради.

Путін прямим текстом докоряв військовому керівництву в тому, що воно марно щадить людей і абсолютно не береже озброєння, водночас президент поставив за приклад військовим ПВК Вагнера, а самого Пригожина похвалив, як грамотного керівника. Військові, які брали участь у нараді, запевняли Путіна, що виправлять ситуацію і пообіцяли в найближчі десять днів порадувати президента “значними результатами”. Путін у категоричній формі зажадав результат до 21 лютого, інакше пообіцяв “багато чого переглянути”, і на цьому закінчив нараду.

Спілкуючись на вихідних із людьми з близького кола, Путін знову анонсував кадрові рішення в силовому, військовому та економічному блоці найближчим часом. Перед посланням до Федеральних зборів Путін проведе кілька зустрічей як очних, так і в режимі відеозв’язку. Серед тих, з ким президент збирається провести зустріч, його кум Віктор Медведчук”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нібито путін поїхав в Архангельську область, щоб подивитись на шишки. Сміються навіть в рф (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube