У Миколаєві відкрили Центр підтримки та укріплення сім’ї (ВІДЕО)


18:5203.02.2023

Сьогодні, 3 лютого, у Миколаєві відкрили Центр підтримки та укріплення сім’ї.

У ньому надаватимуть безкоштовні соціальні послуги родинам ВПО з дітьми, а також сім’ям громади, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомили в Миколаївській міській раді, передає Інше ТВ.

Новий дитячий простір розташований у безпечному місці на базі містечка «Казка». Проєкт реалізовано у співпраці з Ресурсним центром громадських ініціатив за фінансової підтримки СОС Дитячі Містечка Україна спільно з Миколаївською міською радою в межах Програми екстреного реагування #SOSДІТИ.

Відкритий простір має ігрову зону, наповнену сучасними дидактичними та розвиваючими іграшками, кінозону, кімнати для роботи за різними напрямками – з батьками, дітьми, підлітками.

Тут кожен зможе знайти заняття відповідно віку та інтересів: розважально-інтерактивна програма, майстер-класи з графіки та ліплення з глини, гуртки з творчості, настільні ігри, ігри-тренажери, рухливі програми з йоги і хореографії, уроки англійської мови, арттерапія, а також психо-соціальна підтримка.

Центр працюватиме з 9:00 до 17:00 щодня.

Наразі триває набір дітей для участі у тренінгах та активностях Центру.

Запрошують діток віком від 6 років.

Реєстрація дітей для запису та подальшої участі в заходах та активностях Центру за посиланням: https://bit.ly/childrenmykolaiv

Як повідомляло Інше ТВ, учням Миколаєва, а також Баштанської ТГ і Галицинівської ТГ Агенція розвитку Миколаєва разом з Ресурсним центром громадських ініціатив передала 470 цифрових планшетів та 500 шкільних наборів в рамках Програми екстреного реагування #SOSДіти, наданих партнерською організацією SOS-Kinderdorf Deutschland.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube