Лієв просить СБУ з’ясувати мотиви джерела Ткача з УП, яке стверджувало, що в нього є російський паспорт (ВІДЕО)


16:0103.02.2023

Як вчора повідомляло ІншеТВ, Лієва, якого змусили звільнитися з Міноборони, звинуватили в росгромадянстві і показали “паспорт”, в якому все – не його (ФОТО, ВІДЕО).

Сьогодні стало відомо, що вже колишній співробітник Міністерство оборони Олександр Лієв, який звільнився після публікацій, серед іншого, про його нібито російське громадянство, заявив, що звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити джерела журналіста «на предмет мотиву».

«Зранку поїхав і подав у скриньку СБУ заяву з проханням перевірити ті джерела, які використав Михайло Ткач, щоб перевірити їх на предмет мотиву. Велика кількість людей в Міністерстві оборони і керівництва МО останні кілька десятків годин змушені були думати не про ті речі, про які треба думати», – заявив він у своєму відеозверненні, оприлюдненому в фейсбуці.

За його словами, йому телефонувала головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва, вибачилась і сказала, що публікація була «прикрою помилкою».

1 лютого видання «Українська правда» з посиланням на свої джерела в українській розвідці заявило, що в Олександра Лієва нібито є російський паспорт. Сам Лієв це заперечив і заявив, що має лише українське громадянство, і ніколи не мав паспорта РФ. Згодом УП повідомила, що інформація про російський паспорт Олександра Лієва не отримала підтвердження і не відповідає дійсності, і попросила вибачення.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube