Лієва, якого змусили звільнитися з Міноборони, звинуватили в росгромадянстві і показали “паспорт”, в якому все – не його (ФОТО, ВІДЕО)


21:0502.02.2023

Джерела УП в українській розвідці повідомили, що у т.в.о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони Олександра Лієва є нібито російський паспорт. Сам Лієв розповів, що у нього є лише українське громадянство і ніколи не було паспорта РФ.

“Українська правда” одразу звернулася до Лієва і він заперечив інформацію про нібито громадянство РФ. 

Лієва шокувала ця інформація і він повідомив, що на фото документа, який надали УП, зображений не він. Також там не вірно вказане його прізвище англійською мовою.  

Він вважає, що весь негатив та шквал суспільної критики, з яким він зіткнувся, вплине на його роботу і затормозить процеси, якими він займається у міністерстві.

“Це повний треш. У мене нема і не було ніколи ніякого іншого громадянства, крім українського. Я не подавався на громадянства іншої країни. Коли окупували Крим, там, дійсно, роздавали людям російське громадянство без згоди, але на той час я уже давно працював на “Суспільному”.

Згідно із наданим УП фото, нібито російський паспорт Лієва був виданий у 2019 році. Крім того, там вказано, що він народився в Москві, хоча насправді Лієв там не народився.

 

Сам Лієв записав відеозвернення, а до того в мережі спливла фото його паспорта в Дії, на якому видно, що підписи на документах теж різні.

Лієва, якого змусили звільнитися з Міноборони, звинуватили в росгромадянстві і показали "паспорт", в якому все - не його (ФОТО, ВІДЕО) 2
Лієва, якого змусили звільнитися з Міноборони, звинуватили в росгромадянстві і показали "паспорт", в якому все - не його (ФОТО, ВІДЕО) 4

А ось і звернення самого Лієва.

Нагадаємо також: “З Кімом озброювали Миколаївщину”. Після скандальної колонки Шабуніна Лієв написав заяву про звільнення



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube