Україна ввела санкції проти 185 юридичних та фізичних осіб, які допомагають росіянам перевозити зброю та війська для війни в Україні


21:5428.01.2023

Сьогодні, 28 січня, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №50/2023 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 січня 2023 року “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”».

Документ було опубліковано на сайті голови держави, передає Інше ТВ.

Строком на 10 років вводяться санкції проти 182 юридичних – російських та білоруських – осіб і трьох російських підприємців.

«Сьогодні я підписав Указ про введення в дію рішення РНБО щодо санкцій проти юридичних та фізичних осіб, яких використовує держава-агресор, щоб перевозити залізницею військову техніку та солдатів. Йдеться про 185 компаній та осіб. Їхні активи в Україні блокуються, наявне майно буде використовуватись для нашої оборони. Ми будемо працювати над тим, щоб аналогічне блокування було застосовано і іншими країнами. Я дякую усім, хто нам допомагає посилювати санкції проти росії», – сказав у традиційному вечірньому зверненні 28 січня Володимир Зеленський.

Як повідомляло Інше ТВ, Новинський, «Паша мерседес» і ще 8 попів московського патріархату: Зеленський підписав рішення РНБОУ про санкції



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube