“Ракети проти народу”, – Зеленський звернувся до українців. І до росіян (ВІДЕО)


18:1231.12.2022

31 грудня… Сьогоднішній день, ця російська ракетна атака – це не підсумок року, як би цього не хотіли терористи. Це підсумок долі самої Росії.

Держава-терорист не отримає прощення. А ті, хто віддає накази на такі удари, і ті, хто їх здійснює, – не отримають помилування. М’яко кажучи.

Кілька хвиль ракетного удару в передноворічний день. Ракети проти народу. Саме проти народу.

Це зробили нелюди, і нелюди програють. Ми це з вами знаємо. Терористам цього не змінити. Вони називають себе християнами, а насправді вони за диявола і з ним.

И по-русски.

Вся эта война, которую вы ведете, она не с НАТО, как говорят ваши пропагандисты. Она не за что-то историческое, она за то, чтобы один человек до конца своей жизни оставался у власти. А что останется от всех вас, граждане России, его не волнует. Ваш лидер хочет показать, что у него за спиной военные, что он – впереди. Но он-то как раз прячется. Прячется за военными, за ракетами, за стенами своих резиденций и дворцов.Он прячется за вами, и сам сжигает вашу страну и ваше будущее. Террор вам никто не простит. Никто в мире вам этого не простит. Украина не простит.

Зеленський також розповів, що Київ, Хмельницький, Запоріжжя і Миколаїв постраждали від сьогоднішньої атаки – є загиблі і поранені. Але всі служби працюють, надають допомогу.

-Більшість ракет сбито нашими ППО – це врятовані життя. Якби не ППО, рівень втрат був би іншим. Це черговий доказ для світу, що підтримку України треба збільшувати. Я дякую всім партнерам, хто допоміг з ППО.

Сьогодні з російського полону ми повернули 140 наших людей. 22 офіцери, 118 рядових і сержантів, а загалом з 24 лютого ми повернули з полону 1596 українців і українок.

Дякую всім, хто захищає Україну! Дякую всім, хто зараз на фронті! Дякую кожному і кожній, хто воює за нашу державу! Дякую ППО! І, будь ласка, не ігноруйте сирени. Дякую нашим енергетикам – усім, хто знешкоджує наслідки терористичних атак.

Буде і зараз Новий рік. Будемо на зв’язку! Слава Україні!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube