«Я дякую усім нашим хлопцям, які міцно стоять на позиціях і все ж знаходять можливості, щоб «мінусувати» окупантів» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


22:1526.12.2022

«Короткий звіт про сьогоднішній день – ще один день іще одного тижня нашого спротиву.

Перше – фронт. Бахмут, Кремінна та інші напрямки на Донбасі, які потребують зараз максимуму сил і концентрації. Ситуація там важка, болісна. Окупанти витрачають усі доступні їм ресурси – а це значні ресурси, – щоб вичавити хоча б якесь просування. І я дякую усім нашим хлопцям, які стоять на позиціях, стоять міцно і які все ж знаходять можливості, щоб не тільки нічого не втратити, але й вибивати окупантів, «мінусувати» їх.

Друге – це енергетика. Сьогодні я провів спеціальну нараду з урядовцями щодо ситуації в енергетиці й інфраструктурі. Готуємося до наступного року, і не лише до зимових місяців. Є загрози, які маємо усунути. Є кроки, які мають бути зроблені. І держава їх обовʼязково зробить.

Третій пункт. Провів сьогодні розширену нараду щодо підсумків візиту в США та реалізації домовленостей. Час втрачати не будемо. Усе, про що домовились у Вашингтоні, реалізуємо швидко. Настільки, наскільки можливо.

Слава Україні!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 306 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube