Євген Ігнатенко став головою Адміністрації судноплавства України


19:1123.12.2022

У морській галузі Євген з 2004 року. Починав як помічник капітану на суднах закордонного плавання. З 2012 р. доєднався до команди ТОВ СП «Нібулон», з якою пройшов шлях від капітану буксиру до директора судноплавної компанії.

З 2017 р. відповідав за розвиток комерційної діяльності та керував флотом ТОВ «Грейн–Трансшипмент». 

З перших днів повномасштабного російського вторгнення Євген мобілізувався до лав ЗСУ як командир взводу 59-ої бригади імені Якова Гандзюка. Євген Ігнатенко та його побратими брали участь у звільнені Херсону від російських окупантів. Має відзнаку – орден «За заслуги» ІІІ ступеню. 

Морська галузь неодноразово відзначала ефективність та здобутки Євгена. В 2018 та 2019 роках у Національному морському рейтингу України він був визнаний кращим в номінаціях «Прорив року на ринку водних перевезень» та «Відновлення флоту». 

З грудня 2020 року – депутат Миколаївської обласної ради та заступник Голови постійної комісії з питань промислової політики, підприємництва, транспортної інфраструктури, водного комплексу, енергетики, зв’язку та цифровізації.

 Відтепер перед Євгеном поставлене завдання вдосконалити діяльність Адміністрації судноплавства, забезпечити її ефективне та прозоре функціонування в умовах військового часу. Його досвід як військовослужбовця, моряка та управлінця галузі водного транспорту стане в нагоді у подоланні викликів сьогодення. 

Євген Ігнатенко замінив на цій посаді Віталія Кіндратіва.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube