Не хотіла, не планувала, не прагнула. Партапаратниця “Слуги народу” Шуляк врешті вибачилась перед важкопораненим бійцем


20:2020.12.2022

Глава партії “Слуга народу” Олена Шуляк попросила вибачення у пораненого бійця, до якого приходила у палату з’яcовувати стосунки через законопроєкт щодо містобудування її авторства, – її не так зрозуміли

Своє повідомлення Шуляк залишила у Facebook

“Головне почуття — безмежна вдячність. Вдячність нашим українським воїнам. Кожен день, кожна справа спрямовані на одне — як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм упевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни.

Саме це і є метою моїх зустрічей і спілкування із захисниками. Не лише у тилу, а і на фронті — в Купянську, Херсоні, а тиждень тому — і в Бахмуті. Саме для цього — реальні справи нашої партії: безпосередня допомога військовим підрозділам і спрямування 130 млн грн партійних коштів на потреби армії.

Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там — бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято — перепрошую.

Я — як і усі ми — у вічному боргу перед військовими і волонтерами, які стоять на захисті нашої держави, нашої країни, нашого життя”.

Зазначимо, що слова для вибачення, навіть такого, Шуляк шукала 3 дні.

Нагадаємо, важкопоранений боєць, ствержує, що до нього в госпіталь увірвалась голова партії СН Шуляк, незадоволена його позицією щодо містобудівного закону (ВІДЕО)

Вчора заступниця голови фракції СН Янченко заявила, що виходить з партії в знак протесту проти поведінки Шуляк і каже, що це “не перший її негідний вчинок”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube