Заступниця голови фракції СН Янченко виходить з партії в знак протесту проти поведінки Шуляк і каже, що це “не перший її негідний вчинок”


07:4420.12.2022

Заступниця голови фракції Слуга народу Галина Янченко вирішила вийти з партії.

Про це йдеться у її Facebook.

Своє рішення депутатка пояснила протестом проти вчинку голови партії Олени Шуляк, яка пішла до військового шпиталю, щоб, за словами Янченко, з’ясувати стосунки з одним із поранених бійців.

Все має межі. Вчинок Olena Shuliak по відношенню до пораненого бійця – це дніщє. Прийти до захисника в госпіталь, не щоб провідати, не щоб підтримати, – а щоб поз’ясовувати стосунки щодо її корупційного законопроекту 5655 – це плювок в обличчя всім нашим воїнам, всім волонтерам, всім, хто ризикує своїм життям на передовій заради перемоги нашої країни. Людина, яка обіймає державну посаду, не має на таке права! Від слова взагалі.

Але це, на жаль, далеко не перший її негідний вчинок. Вона і раніше дозволяла собі оббріхувати волонтерів, шантажувати депутатів і зневажати колег. Перебувати в одній партії з Шуляк – це толерувати таку огидну поведінку. Написала заяву про вихід з партії «Слуга народу».

Нагадаємо, важкопоранений боєць, ствержує, що до нього в госпіталь увірвалась голова партії СН Шуляк, незадоволена його позицією щодо містобудівного закону (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube