Путін в Кремлі нагародив пропагандистів – Симоньян йому подякувала за “замочених людожерів” (ФОТО, ВІДЕО)


13:5620.12.2022

Поки Зеленський був сьогодні у Бахмуті і нагороджував наших бійці, Путін в Кремлі нагороджував своїх – голів “нових територій”, учасників СВО, Z-військкорів і держжурналістів.

Він вручив ордени “За заслуги перед вітчизною” Пушиліну, Пасічнику, Балицькому і Сальдо. Як оголосив диктор, нагороди їм дали “за видатні заслуги із захисту прав і свобод цивільного населення від агресії українських націоналістів”.

Також диктатор присвоїв нагороди учасникам СВО, матерям-героїням, Z-військовим (наприклад, Семену Пегову, який прийшов на вручення на милицях), продюсерові гурту “Любэ” і державному медіаменеджеру Маргариті Симоньян. Остання подякувала президенту за те, що він “мочить людожерів”.

Путін в Кремлі нагародив пропагандистів - Симоньян йому подякувала за "замочених людожерів" (ФОТО, ВІДЕО) 1
Путін в Кремлі нагародив пропагандистів - Симоньян йому подякувала за "замочених людожерів" (ФОТО, ВІДЕО) 3

“Ви 20 років тому не дали відірвати наш Кавказ. Не дали розгорітися кривавій бані міжнаціональної різанини. Спасибі, що в 2008 (тоді, до речі, президентствував Медведєв) ви не віддали недоумкуватому людожеру зжерти Абхазію і Осетію. Спасибі, що нещодавно ви припинили бійню в Карабасі. І звичайно спасибі, що ви вириваєте з кривавої пащі цих людожерів наших людей. Служу Росії!”, – заявила Симоньян.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube