Франція розпочинає роботу над створенням спецтрибуналу для росії


11:0301.12.2022

Франція разом зі своїми європейськими та українськими партнерами почала працювати над створенням спеціального трибуналу щодо збройної агресії Росії в Україні.

Про це повідомляється на сайті французького МЗС, передає «ТСН».

У Парижі кажуть, боротьба з безкарністю за злочини, скоєні росіянами в Україні, є пріоритетом для Франції. Тому країна допомагає українській прокуратурі та Міжнародному кримінальному суду розслідувати злочини, щоб винних було притягнуто до відповідальності.

“Щодо пропозиції створити спеціальний трибунал щодо злочину російської агресії в Україні, ми почали працювати з нашими європейськими та українськими партнерами. Йтиметься про досягнення якнайширшого консенсусу в міжнародному співтоваристві”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що Франція підтвердила своє бажання поглибити спільну роботу з Україною у боротьбі з безкарністю під час вчорашнього візиту до Міністерства Європи та закордонних справ спеціального представника України пана Антона Кориневича.

Як повідомляло Інше ТВ, «Тримаємо оборону і, головне, не даємо ворогу здійснити їхні наміри» – Зеленський про складну ситуацію на фронті, співпрацю з МКС і спецтрибунал для росії (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube