СБУ затримала одесита – зливав рашистам координати ППО (ФОТО)


13:4428.11.2022

Служба безпеки України затримала в Одесі прихильника комунізму, який передавав ФСБ розвіддані про українську ППО через російських пропагандистів.

Про це повідомляє  пресслужба СБУ. 

За інформацією СБУ, ворожим поплічником виявився місцевий житель, якого ФСБ завербувала після повномасштабного вторгнення. Пропозицію про співпрацю він отримав через соцмережі, де неодноразово підтримував війну Росії проти України.

СБУ затримала одесита - зливав рашистам координати ППО (ФОТО) 1
СБУ затримала одесита - зливав рашистам координати ППО (ФОТО) 11
СБУ затримала одесита - зливав рашистам координати ППО (ФОТО) 3
СБУ затримала одесита - зливав рашистам координати ППО (ФОТО) 12
СБУ затримала одесита - зливав рашистам координати ППО (ФОТО) 5
СБУ затримала одесита - зливав рашистам координати ППО (ФОТО) 13

Одесит збирав інформацію про місця дислокації підрозділів ЗСУ у південному регіоні та Києві. Зокрема, він намагався виявити локації центрів управління та системи протиповітряної оборони українських військ. Отримані відомості чоловік передав через завербованого ФСБ представника прокремлівського інформагентства “Бел.ru”, яке знаходиться у Бєлгородській області РФ.

 

СБУ затримала його на спробі передачі інформації. Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, з яких він контактував з російською спецслужбою. Також у його помешканні виявили заборонену в Україні комуністичну символіку і пропагандистські матеріали на підтримку комуністичної партії Росії.

 

Чоловіку повідомлено про підозру. Запобіжний захід – тримання під вартою.

 
 


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube