«Скоро будуть вагомі новини», – вечірнє звернення Зеленського (ВІДЕО)


22:0424.11.2022

«Майже щогодини я отримую повідомлення про удари окупантів по Херсону та інших громадах області. Такий терор почався одразу після того, як російська армія була змушена втекти з Херсонщини. Це помста тих, хто програв.

Воювати вони не вміють. Єдине, що поки можуть, – це тероризувати. Або енергетичний терор, або артилерійський, або ракетний – ось це і все, до чого деградувала Росія за теперішніх її керівників. Тільки звільнення нашої землі та надійні гарантії безпеки для України можуть захистити наш народ від будь-яких російських ескалацій.

Щодня працюємо з партнерами заради цього. Скоро будуть вагомі новини

Станом на вечір у 15 областях ще є проблеми з водою. Найскладніше – Київська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Львівська, Полтавська і Харківська області. Але разом з подачею електрики на критичну інфраструктуру даємо і водопостачання, і тепло.

Ситуація з електрикою лишається складною майже в усіх регіонах. Але все ж потроху відходимо від блекаута, щогодини повертаємо електрику новим і новим споживачам.

Найважче поки що у столиці і в 15 областях – Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька області. Проблеми є також і в інших регіонах”.

Зеленський повідомив, що станом на вечір четверга в Україні запущено 4362 “Пункти незламності” в більшості регіонів.

“Мережа зростатиме у відповідності до того, як пункти будуть забезпечуватися генераторами і зв’язком”, – сказав він.

“Будь ласка, якщо у вашому місті понад 12 годин немає електрики або тепла, скористайтесь допомогою наших Пунктів незламності. Також допомогу нададуть в усіх відділках поліції, управліннях ДСНС”, – додав президент.

».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube