Масована ракетна атака по Україні: росіяни б’ють по житлових будинках та об’єктах критичної інфраструктури. Почались екстрені відключення світла (ВІДЕО)


16:5815.11.2022

Сьогодні, 15 листопада, по обіді росіяни завдали масованої ракетної атаки по Україні.

Як завжди, країна-терорист б’є (бо повітряну тривогу ще не відмінили) по житлових будинках та об’єктах критичної інфраструктури.

Про це повідомили в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає Інше ТВ.

Київ: зафіксовано кілька влучань російських ракет в житлові будинки – на місці вже працюють рятувальники та лікарі. Кілька ракет знищили сили ППО.

Очільники ОВА повідомили, що на Чернігівщині, Київщині, Полтавщині, Вінниччині, Миколаївщині, Хмельниччині, Житомирщині, Сумщині та Черкащині працюють сили ППО.

У Роменському районі Сумської області збили ракету.

Голова Харківської ОВА повідомив, що окупанти завдають ударів по області. У Харкові тимчасово припинили рух лініями метрополітену, повідомили у міськраді. Мер Харкова Терехов повідомив про «прильоти» по об’єкту критичної інфраструктури, через це є проблеми з енергопостачанням.

Мер Львова Садовий повідомив, що у місті чули вибухи, та закликав усіх лишатися в укритті. Частина міста – без електроенергії. Очільник Львівської ОВА Козицький підтвердив, що ворог вразив об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури. Окрім проблем з електропостачанням, в області – перебої в роботі мобільних операторів.

Голова Хмельницької ОВА Гамалій підтвердив, що звуки вибухів, які чули у області – робота ППО. Але були і «прильоти» – у частині Хмельницького відсутнє електропостачання, зазначив очільник ОВА Гамалій.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Вілкул зазначив, що завдяки роботі ППО у місті все добре, але у його бік ще летять ракети. Але згодом були зафіксовані «прильоти».

У Рівному росіяни завдали удару по об’єкту критичної інфраструктури. Деякі частини міста залишилися без електроенергії, повідомив міський голова Третяк.

У Житомирі через ракетні удари по енергетичній інфраструктурі також немає світла, повідомив міський голова Сухомлин.

На Тернопільщині працює ППО, повідомив очільник ОВА Труш.

У Полтавській і Вінницькій областях – «прильоти» у об’єкти інфраструктури, повідомили очільники ОВА.

Голова Волинської ОВА Погуляйко розповів про вибухи в Ковельському районі. Окремі райони Луцька та деякі села неподалік міста – без електроенергії. Про це повідомив мер Луцька Олександр Поліщук: “ПрАТ «Волиньобленерго» розбирається в ситуації. Як тільки будуть відомі деталі та час відновлення електропостачання – одразу повідомимо”.

Через масовану ракетну атаку, за розпорядженням НЕК Укренерго, енергетики розпочали екстрені відключення світла по всій Україні.

Про ворожий обстріл Кіровоградської області сповістив голова ОВА Андрій Райкович: “Ворожі ракетні удари не минули і нас. Два прильоти. Вражені об‘єкти енергетичної інфраструктури в Кропивницькому районі. Жертв немає”.

Як повідомляло Інше ТВ, росіяни знищили енергетичний обʼєкт, що живив правобережжя Херсонщини та частину Миколаївщини (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube