В Первомайському районі екскерівницю районного управління освіти підозрюють у заволодінні 200 тисячами бюджетних гривень


17:0615.11.2022

За процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області повідомлено про підозру колишній начальниці одного з районних відділів освіти Миколаївської області у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, у грудні 2019 року між відділом освіти та приватним підприємством укладено договір підряду по реконструкції даху з впровадженням енергозберігаючих технологій навчального закладу.

Начальник відділу освіти, маючи умисел на розтрату бюджетних коштів, підписала та видала офіційні документи, які містили завідомо неправдиві відомості стосовно фактично виконаних робіт, завищивши їх обсяги та вартість.

На підставі недостовірних документів на рахунок підприємства безпідставно перераховано понад 200 тис грн бюджетних коштів.

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Як повідомляло Інше ТВ, У Первомайську поліція підозрює 48-річну експосадовицю управління міськради в незаконному заволодінні 1,3 млн. бюджетних гривень



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube