Рішення про передачу державі п’яти стратегічних підприємств було ухвалено на засіданні Ставки,- Зеленський


19:3807.11.2022

Президент Володимир Зеленський заявив, що рішення про передачу державі п’яти приватних компаній було ухвалено на засіданні Ставки. Воно необхідне для забезпечення нагальних потреб сектору оборони, йдеться у його коментарі.

-Наша відсіч ворогу має бути максимально ефективною та злагодженою. На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача ухвалено рішення про перехід у власність держави активів стратегічно важливих підприємств: АТ «Мотор Січ», ПрАТ «Запоріжтрансформатор», ПрАТ «АвтоКрАЗ», ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта». Такі кроки, необхідні для нашої держави в умовах війни, здійснюються згідно чинних законів і допоможуть забезпечувати нагальні потреби нашого сектору оборони.

У ці важкі часи маємо направити всі сили задля звільнення нашої землі та людей, підтримки української армії, – написав Зеленський.

Нагадаємо, Опубліковане рішення про націоналізацію “Укртатнафти”, “Мотор Січі”, “АвтоКрАЗа” та “Запоріжтрансформатора”, а також порядок компенсації колишнім власникам

Націоналізовані підприємства будуть працювати цілодобово на армію, наглядові ради вже створені. Відбувся брифінг з цього приводу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube