«Знаємо, до чого готується ворог. Будемо відповідати й далі звільняти нашу землю» – Зеленський (ВІДЕО)


19:1705.11.2022

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 5 листопада, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Після засідання він звернувся до українців, передає Інше ТВ.

«Провів сьогодні чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача – доволі тривале, три години. Дуже детально проаналізували ситуацію на передовій, на всіх напрямках, на енергетичному фронті, ситуацію на кордонах. Знаємо, до чого готується ворог. Будемо відповідати й далі звільняти нашу землю.

Також дуже детально проаналізували все, що стосується постачання Силам оборони: це техніка, боєприпаси, зв’язок, зимові речі.

Окремо розглянули протидію ракетному та дроновому терору – вже є доволі значні результати у цьому, процент збиття став більшим, але ще є над чим працювати. Маємо забезпечити повний захист українського неба і будемо робити для цього й надалі все можливе і неможливе.

Найближчими тижнями очікуємо хороших новин щодо ППО та ПРО для України», – зокрема, йдеться у зверненні Президента наприкінці 255-го дня опору українців повномасштабному російському вторгненню.

Як повідомляло Інше ТВ, Сили оборони уразили 12 районів зосередження особового складу та ОВТ ворога, а також склад боєприпасів, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube